Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste tarkistettu ja päivitetty 24.4.2024.

Tämä on Henkilötietolain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste sekä informointiasiakirja.

  • Henkil√∂tietolaki 523/1999 kumottu Tietosuojalailla (1050/2018), joka on voimassa 1.1.2019 alkaen.
  • S√§hk√∂isen viestinn√§n tietosuojalaki (917/2014)


Rekisterin ylläpitäjä

Tmi Jaana Johanna
Y-tunnus: 3003650-6
[email protected]


Rekisterin yhteyshenkilö ja yhteystiedot

Jaana Kokko
Kaipasenrinne 1 A 10
33710 Tampere
050 411 7621
[email protected]


Rekisterin nimi ja ylläpidon peruste

Tmi Jaana Johannan palveluiden ja tuotteiden asiakasrekisteri

  • Verkkosivut (ev√§steet)

  • Verkkosivun yhteydenonttolomake

  • Verkkokauppa ja verkkokurssialusta

  • S√§hk√∂postilistat (viikko- ja uutiskirjeet)

  • Laskutus- ja kirjanpito


Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen hoitamisen, palveluista ja tuotteista kertomisen sekä palvelujen ja tuotteiden myynti- ja markkinointitarkoituksessa. Tarvittaessa kerättävät tiedot: tapahtumiin ilmoittautuminen (nimi, aika, paikka, ryhmä, ruokavaliot).


Rekisteriin liittyvät sivustot

https://www.jaanajohanna.fi

https://www.parempityokulttuuri.fi/

Ja näihin edellä mainittuihin sivuihin [Tmi Jaana Johannan toimintaan] integroidut web- ja laskeutumissivut.

Käyttämällä aiemmin mainittuja verkkosivustoja tai napsauttamalla hyväksyäksesi tai hyväksymällä sivujen evästeet, kun tämä vaihtoehto on saatavillasi, hyväksyt ja sitoudut noudattamaan näitä rekisteri- ja tietosuojakäytäntöjä.


Rekisterin tarkoitus ja peruste

Tmi Jaana Johannan (jäljempänä yritys) rekisterin tarkoituksena on rekisterinpitäjän, asiakkaan (jäljempänä käyttäjä) ja potentiaalisen asiakkaan välisen asiakassuhteen hoitaminen, sekä markkinointi ja viestintä. Rekisterin hallinta ja tietojen käsittely voidaan ulkoistaa rekisterinpitäjän yhteistyökumppanille, joka on sitoutunut noudattamaan tätä rekisteriselostetta.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on esimerkiksi tuotteen tai palvelun osto, tilaus, toimeksianto tai palvelusopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Tilausvahvistuksen ja digitaalisten tuotteiden automaattisten sähköpostiviestien vastaanottaminen edellyttää oikean sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Muu suostumus voi olla esim. Jaana Johanna ja parempityokulttuuri -verkkosivuston yhteydenottolomakkeella kerätyt yhteystiedot, viikko- ja uutiskirjeen tai ilmaistuotteen tilauksen yhteydessä saadut yhteystiedot.

Viitattaessa käyttäjään yritys tarkoittaa sivustoilla käyviä henkilöitä, asiakkaita, valmennuksiin, webinaareihin ja workshoppeihin osallistujia sekä erilaisiin kilpailuihin ja arvontoihin osallistuvia henkilöitä, yrityksiä, yhdistyksiä, yhteisöjä, yrittäjiä, blogimedioita tai blogiportaaleja.

Käyttäjän henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten:

  • asiakassuhteen yll√§pito, hoitaminen ja kehitt√§minen

  • palvelujen toteuttaminen

  • asiakas- ja k√§vij√§tapahtumien varmentaminen

  • asiakaspalvelun, toiminnan ja sivustojen kehitt√§minen

  • mielipide- ja markkinatutkimusten toteuttaminen

  • j√§lleenmarkkinointi k√§ytt√§en Facebookin, Instagramin, LinkedInin, Googlen ja s√§hk√∂postimarkkinointiin tarkoitettuja ty√∂kaluja

  • tuotteiden ja palvelujen markkinointi sek√§ tietojen tilastointi ja analysointi

  • kumppanuus- ja affiliatemarkkinoinnin toteuttaminen

Rekisteri koostuu aiemmin mainittujen sivustojen, maksuttomien digituotteiden ja oppaiden tilaamisen sekä erilaisten palvelujen ja tuotteiden ostamisen kautta postituslistalle liittyneistä käyttäjistä. Rekisterin henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistalla oleviin käyttäjiin sekä yrityksen, yhdistyksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon.

Käyttäjä hyväksyy, että yritys lähettää sähköpostin välityksellä myös suoramarkkinointi-, suoramainonta-, mielipide-, markkinointitutkimusmateriaalia ja/tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin liittyvää sähköpostia ja/tai kirjepostia.


Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää rekisteröidyn käyttäjän tarpeelliset yksilöintitiedot sekä muut rekisterin käyttötarkoituksen kannalta tarpeelliset tiedot.

Käyttäjänä sinusta voidaan kerätä seuraavia tietoja reksiteriin:

  • Etu- ja sukunimi

  • S√§hk√∂postiosoite

  • Puhelinnumero

  • Organisaation tiedot: yritys-, yhteis√∂- tai yhdistysasiakkaan henkil√∂- ja/tai yritystiedot (y-tunnus)

  • Asiakassuhteen yll√§pitoa koskevat tiedot; laskutustiedot, laskutusosoite ja maksutiedot, tilaustiedot, postiosoite, postitoiminumero ja -paikka, myyj√§- ja kumppanitiedot, asiakaspalautteet, yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaukset, peruutustiedot

  • Titteli [johto, esihenkil√∂, HR-henkil√∂/-p√§√§llikk√∂, asiantuntija, tietoty√∂t√§ tekev√§, opiskelija, muu]

  • Rekister√∂itymistiedot: k√§ytt√§j√§tunnus ja salasana

  • Palvelun k√§ytt√∂tiedot ja yhteysloki: k√§ytt√§j√§n k√§ytt√∂tiedot, kuten esimerkiksi linkkien klikkaaminen, sivut tai postaukset, joilla vierailet, ja toimintojen ajankohta.

  • Sivuston k√§ytt√§j√§n s√§hk√∂postiviestit

  • Sivuston k√§ytt√§j√§n luvat ja suostumukset

  • Palvelun historiatiedot¬†


S√§hk√∂postilistalle liittynyt k√§ytt√§j√§ voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisterist√§ kussakin viestiss√§ mainitun linkin kautta. Linkki on joko englanninkielinen (unsubscribe) tai suomenkielinen (poistu listalta). K√§ytt√§j√§ saattaa olla mukana useammalla s√§hk√∂postilistalla, jonka johdosta yritys saattaa silti l√§hett√§√§ viestej√§ ja materiaaleja, vaikka k√§ytt√§j√§ olisi mielest√§√§n poistunut s√§hk√∂postilistalta kerran. Mik√§li haluat poistua kaikilta listoilta samanaikaisesti, ota yhteytt√§ s√§hk√∂postitse osoitteeseen [email protected].

Tmi Jaana Johannan ja parempityokulttuuri.fi -sivun verkkokaupassa eli kurssialusta Kajabin kassalla asioivien maksutiedot tai luottokorttitiedot eivät tallennu yrityksen järjestelmiin, vaan ne jäävät maksujen välityksestä vastaavan yrityksen tietoihin. Tmi Jaana Johannan valmennusten, palveluiden ja -tuotteiden osalta maksujen välitys toteutetaan verkkokaupan eli Kajabin kassasivun kautta tai laskulla.

Lasku lähetetään Accountor Finago Oy:n Procountor -laskutusohjelman kautta. Procountor-laskutusohjelmaa käyttää Tmi Jaana Johannan henkilöstön lisäksi yhteistyökumppanina toimiva tilitoimisto. Jos asiakas tilaa palvelun muutoin kuin verkkokaupan tai kurssialustan kassan kautta, ja maksutavaksi on sovittu laskutus, viivästyneestä maksusta voidaan periä korkolain mukainen viivästyskorko sekä maksumuistutuksista ja muista perintätoimista aiheutuneet kulut. Maksamattomat laskut voidaan siirtää perintätoimiston hoidettaviksi.

Ostaessaan palveluja tai tuotteita verkkokaupastani, kurssialustan kassan kautta tai muutoin, käyttäjä/asiakas hyväksyy erilliset käyttö- ja sopimusehdot, jossa on tieto maksu-, toimitus- ja peruutusehdoista. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa palvelujen, tuotteiden ja materiaalien sisältöä, hintaa tai saatavuutta.


Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasrekisterissä olevat tiedot saadaan käyttäjältä itseltään seuraavissa tilanteissa:

  • asiakassuhteen syntyess√§ ja tietojen p√§ivittyess√§

  • puhelimitse, s√§hk√∂postitse, kirjeitse tai viestill√§ (esim. Messenger, Whatsapp, LinkedIn, Facebook ja Instagram DM)

  • verkkosivuston yhteydenotto- ja/tai verkkolomakkeen kautta

  • verkkosivustolta ladattavan ilmaistuotteen, uutis- ja/tai viikkokirjeen tilauksen kautta

  • k√§ytt√§j√§n/asiakkaan ilmoittaessa yhteystietonsa muutoin

  • k√§ytt√§j√§n p√§ivitt√§ess√§√§n omia tietojaan,

  • ostaessaan verkkosivujen tai kurssialustan kassan kautta jonkin yrityksen tuotteen,

  • liittyess√§ ilmaisiin haasteisiin, webinaareihin, workshoppeihin, kilpailuihin tai arvontoihin.


Tietoja saadaan myös evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla.

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä sekä sivuston kävijäseurantatyökalusta, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä ja muista julkisista sekä maksuttomista että maksullisista lähteistä.

Mikäli olet tilannut ladattavia tuotteita, saat tilausvahvistuksen mukana linkin ladattavan tuotteen lataamiseksi tai linkin toimitussivulle (esim. videotallenteet). Suosittelen tallentamaan lataamasi tiedostot (esim. oppaat, työkirjat) tietokoneellesi. Linkkiä tai toimitussivua ei saa jakaa kolmannelle osapuolelle. Tiedostojen kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty.


Tietojen luovutus ja siirto

Rekisterin tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle markkinointi-, myynti-, mielipide- tai tutkimustarkoituksiin. Kaikkia asiakastietoja käsitellään äärimmäisen luottamuksellisesti. Suomen lakien mukaisesti tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille pyydettäessä sekä aiemmin (Rekisterin tarkoitus ja peruste -kohdassa) mainitulle mahdolliselle rekisterinpitäjän yhteistyökumppanille, joka on sitoutunut noudattamaan tätä rekisteriselostetta.


Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Jotta yritys voi toteuttaa hyvää asiakaspalvelua ja parantaa sitä, käytän seuraavia ohjelmia, jotka käsittelevät henkilötietoja ja sijaitsevat EU:n ulkopuolella. Ohjelmien taustalla toimivat yritykset ovat sitoutuneet EU:n Privacy Shield -standardiin.

Sähköpostilistalla olevien käyttäjien tietoja (etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite) siirretään EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella oleville ohjelmistoille:

  • Google Analytics -ohjelma, jonka avulla analysoidaan verkkosivuston kuukausittaisia k√§vij√§tietoja. Ohjelma ei kuitenkaan ker√§√§ yksil√∂ityj√§ tietoja sivuston k√§ytt√§jist√§.

  • Kajabi on verkkovalmennuksien ja kurssialustan palveluntarjoaja. Ohjelmaa k√§ytet√§√§n digituotteiden kuten verkkokurssien yll√§pit√§miseen. Kurssialusta mahdollistaa asiakkaan digituotteen oston ja rekister√∂itymisen kurssialustalle. Ohjelmaan tallennetaan nimi, s√§hk√∂postiosoite ja organisaation tiedot. Lis√§ksi ohjelmaa k√§ytet√§√§n s√§hk√∂postimarkkinointiviestien, uutis- ja viikkokirjeiden l√§hett√§miseen. Ohjelma ker√§√§ tietoa, mill√§ sivuston sivuilla sivuston k√§ytt√§j√§ on k√§ynyt, ja mit√§ s√§hk√∂postiviestej√§ h√§n on avannut. T√§m√§ auttaa yrityst√§ kohdentamaan ja parantamaan asiakasviestint√§√§. [https://kajabi.com/policies/privacy].

Maksunvälittäjää käytän maksujen vastaanottamiseen ja liiketoiminnan hallintaan verkossa. Yritys käyttää maksunvälityspalveluna Stripea (Stripe Payments Europe, Ltd) ja Kajabia (Kajabi LLC). Stripe tai Kajabi tai niiden välittämät maksupalvelut voivat näkyä maksua suoritettaessa ja tiliotteella maksun saajana. Lue Stripen tietosuojakäytäntö, Stripen käyttöehdot ja Kajabin käyttöehdot.

  • Google Forms ja Typeform -kyselylomakkeet


Henkilötietojen säilytysajat

Asiakasrekisteriä tarkastellaan säännöllisesti ja käyttäjän tiedot tuhotaan, kun ne eivät ole enää tarpeellisia käyttötarkoitusta varten.

Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeellista ja olennaista. Tietoja säilytetään maksimissaan 24 kuukautta sen jälkeen, kun asiakas on avannut viimeisen yrityksen lähettämän sähköpostin tai viikko-/uutiskirjeen. Kirjanpitoon tarvittavia aineistoja, kuten laskutustietoja, säilytetään kirjanpitolain mukaisesti 10 vuotta.


Suojaus ja tietoturva

Rekisterien tietoturvallisuus varmistetaan nykyaikaisilla teknisillä suojauskeinoilla sekä rekisterinpitäjän tietoturvallisilla toimintatavoilla. Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppaneiden tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Asiakasrekisteri on suojattu ja sijoitettu yrityksessä niin, ettei ulkopuolisilla ole pääsyä rekisteritietoihin. Rekisteriin sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa. Ne yritykset, joilta Tmi Jaana Johanna hankkii palveluja, vastaavat rekisterin suojauksesta asianmukaisesti omassa yrityksessään.

Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettu käyttämään vain ennalta määrätyt yrityksen työntekijät ja/tai yhteistyökumppanit. Yritys lopettaa käyttöoikeuden 24 tunnin kuluessa työntekijän irtisanomisesta tai yhteistyökumppanin sopimuksen irtisanomisesta. Yritys käyttää suojattua yhteyttä, kun käsittelee henkilötietoja.


Rekisteröidyn oikeudet

Rekister√∂ity voi poistaa tai korjata tietojansa rekisterist√§ ottamalla yhteytt√§ s√§hk√∂postitse osoitteeseen [email protected]. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkil√∂tietoa, joka meid√§n on s√§ilytett√§v√§ yll√§pidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvist√§ syist√§.


Tarkastus- ja oikaisuoikeus

Rekisterissä olevalla rekisteröidyllä käyttäjällä on henkilötietolain mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä henkilötietoja hänestä on rekisteriin tallennettu. Pyynnön tulee sisältää tarkastuspyynnön tekijän tiedot: koko nimi, henkilötunnus, osoitetiedot, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella Tmi Jaana Johanna, c/o Jaana Kokko, Kaipasenrinne 1 A 10, 33710 Tampere. Tarkastuspyynnön toteuttamisessa suositellaan käytettävän tietosuojavaltuutetun internet-sivuilta saatavaa lomaketta.

Tarkastuspyynnössä tulee olla maininta, että pyyntö koskee Tmi Jaana Johannan asiakasrekisterin rekisteritietoja. Jos tiedoissa on virheitä, käyttäjä voi esittää rekisterin yhteyshenkilölle virheen korjaamista koskevan pyynnön. Oikaisupyyntö tulee tehdä kirjallisesti. Pyynnössä tulee perustella ja yksilöidä tarkasti, mitä tietoa vaaditaan korjattavaksi, mikä käyttäjän mielestä on oikea tieto ja miten korjaus pyydetään tekemään.

Yritys ei tarkista käyttäjän antamien henkilötietojen oikeellisuutta. Käyttäjä voi poistaa tietojaan jokaisen sähköpostin lopussa olevien linkkien kautta tai muuttaa tietojaan kirjautumalla palveluun. Palvelun käyttöä koskevat tiedot eivät ole käyttäjien käytettävissä.


Rikkomuksista ilmoittaminen

Turvallisuuden varmistamisesta huolimatta mikään internetin tiedonsiirtomenetelmä tai sähköinen tallennusmuoto ei ole täysin turvallinen. Yritys ei voi taata täyttä turvallisuutta. Jos yrityksen tietoon tulee tietoturvarikkomus, se ilmoittaa siitä asianosaisille käyttäjille, jotta he voivat tehdä tarvittavat suojaustoimenpiteet.

Käyttäjän velvollisuudet

Käyttäjän tietojen turvassa pysyminen edellyttää myös, että käyttäjä varmistaa omien tilien tietoturvan käyttämällä riittävän monimutkaisia salasanoja, vaihtamaan ne säännöllisesti ja säilyttämään niitä asianmukaisesti. Käyttäjän on myös itse varmistettava omien laitteiden turvallisuus


Alaikäisten turvallisuus

Yrityksen maksulliset palvelut eivät ole tarkoitettu alaikäisille. Alaikäisellä yritys tarkoittaa alle 18-vuotiasta henkilöä. Alaikäisellä on kuitenkin lupa käyttää maksullisia palveluja, mikäli vanhemmat hyväksyvät/hyväksyy palvelun käytön ja maksaa palvelun alaikäisen puolesta. Yritys ei tietoisesti kerää alaikäisen henkilötietoja.


Käyttäjän oikeudet

Sivustojen käyttäjällä on seuraavat oikeudet:

  • Tiedonsaantioikeus ja tarkastusoikeus

  • K√§sittelyn rajoittamisen oikeus

  • Korjausoikeus

  • Oikeus tulla unohdetuksi

  • Suostumuksen peruuttamisen oikeus

  • Tietojen siirto-oikeus

Käyttäjällä on oikeus kieltää rekisterin ylläpitäjää käsittelemästä häntä kokevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä tai muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

Käyttäjän oikeuksien tarkennukset

  • Tarkastusoikeus: Voit tarkistaa yrityksen tallentamat henkil√∂tiedot.

  • Oikeus tietojen oikaisemiseen: Voit pyyt√§√§ oikaisemaan sinua koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

  • Vastustamisoikeus: Voi vastustaa henkil√∂tietojen k√§sittely√§, jos koet, ett√§ henkil√∂tietojasi on k√§sitelty lainvastaisesti.

  • Suoramarkkinointikielto: Sinulla on oikeus kielt√§√§ tietojesi k√§ytt√§minen suoramarkkinointiin.

  • Poisto-oikeus: Sinulla on oikeus pyyt√§√§ tietojen poistamista, jos tietojen k√§sittely ei ole tarpeen. Poistopyynn√∂n k√§sittelyn j√§lkeen, joko poistan tiedot tai ilmoitan perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. Rekisterinpit√§j√§ll√§ on esimerkiksi velvollisuus s√§ilytt√§√§ kirjanpitoaineisto kirjanpitolaissa m√§√§ritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti.

  • Suostumuksen peruuttaminen: Jos henkil√∂tietojen k√§sittely perustuu ainoastaan suostumukseen eik√§ asiakkuuteen, voit peruuttaa suostumuksen tietojen k√§sittelyyn.

  • Valitusoikeus tietosuojavaltuutetulle: Sinulla on oikeus tehd√§ valitus tietosuojavaltuutetulle, jos koet, ett√§ Tmi Jaana Johanna rikkoo henkil√∂tietoja k√§sitelless√§ voimassa olevaa tietosuojalains√§√§d√§nt√∂√§. Sinulla on oikeus vaatia, ett√§ rajoitan kiistanalaisten tietojen k√§sittely√§ siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua. Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:¬† www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html.

 

Linkit kolmansien osapuolien verkkosivuille

Verkkosivut, verkkokurssit ja -valmennukset, E-kirjat, maksuttomat oppaat, työkirjat, opasvideot, blogitekstit sekä uutis- ja viikkokirjeet voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Linkitetyt verkkosivustot eivät ole yrityksen hallinnassa, eikä se vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai verkkosivustojen sisältämistä linkeistä.

Jos käyttäjä siirtyy linkitetylle verkkosivustolle, hänen tulee tutustua kyseisen verkkosivuston yksityisyydensuojaperiaatteisiin, evästeiden keruutietoihin ja muihin sovellettaviin käyttöehtoihin itse.

Osa linkeistä voi olla ns. affiliatelinkkejä, joiden kautta yritys saa komissioita tai tuotteiden ilmaisia käyttökuukausia. Affiliatelinkeistä on ilmoitettu joko (*) -merkillä tai blogitekstissä olevalla erillisellä maininnalla.


Kumppanuusmarkkinointi

Yritys tarjoaa silloin tällöin tietoa tarkasti valituista kumppaneista ja heidän tarjoamista palveluistaan. Yritys ei jaa käyttäjän tietoja kumppaneille suoraan. Yritys toimii siten, että lähettää ensin käyttäjälle sähköpostilla kysymyksen, onko käyttäjä kiinnostunut kyseisen yhteistyökumppanin tarjoamasta maksuttomasta tai maksullisesta palvelusta. Mikäli käyttäjä ilmaisee kiinnostuksen, yritys lähettää tarkempaa tietoa yhteistyökumppanin tarjoamasta palvelusta, jonka jälkeen käyttäjä voi edelleen valita, jatkaako yhteistyökumppanin palveluun tutustumista.


Evästeet ja pikselien käyttö

Rekisterinpitäjän sivuilla käytetään evästeitä käyttökokemuksen kehittämiseksi. Evästeet (eng. cookie) ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentuvat käyttämäsi laitteen (tietokone/mobiililaite) selaimeen verkkosivustolla vierailun yhteydessä. Näin yritys pystyy tunnistamaan kävijän, joka vierailee sivustolla useasti. Kaupallisten sivustojen tapaan, yritys käyttää omilla sivuillaan evästeitä. Käyttämällä yrityksen sivustoja annat suostumuksen evästeiden käyttöön tällä sivustolla kuvatulla tavalla.

Mitä evästeitä yritys käyttää?

Yritys käyttää seuraavia evästeitä:

  • kirjautumis- ja toimintaev√§ste (esimerkiksi asetusten tallentaminen kirjautumisen yhteydess√§)

  • analyysiev√§steet (Google Analytics, tiedon avulla yritys parantaa sivuston toimivuutta)

  • kohdistetut- tai mainosev√§steet (Facebook, Instagram, LinkedIn ja Google, mainonnan kustannustehokas k√§ytt√∂, eiv√§t sis√§ll√§ henkil√∂tietoja)

Muut verkkosivustot, joille mahdollisia linkkejä on, keräävät ja hyödyntävät evästeitä heidän tarpeidensa mukaan. Sivuston käyttäjän tulee itse hyväksyä jokaisen sivuston evästeet itse. Mikäli käyttäjä ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Evästeiden poistaminen

Jos haluat poistaa evästeitä selaimesta tai estää niiden käytön, sinulla on siihen täysi oikeus. Sinun kannattaa tutustua selaimesi asetuksiin, koska toimenpiteet ovat aina selainkohtaisia. On kuitenkin tärkeää huomata, että jos päätät toimia näin, se saattaa vaikuttaa palveluiden tehokkaaseen käyttöön. Rekisterinpitäjä ei takaa, että sivusto toimii oikein evästeiden poistamisen jälkeen. Sallimalla evästeet varmistat sivustomme sujuvamman käytön.

Piselien käyttö

Yritys varaa oikeuden k√§ytt√§√§ ev√§steiden lis√§ksi sosiaalisen median pikseleit√§. N√§iden pikselien avulla sosiaalisen median sivustot voivat seurata vierailijoita ulkopuolisille verkkosivustoille, jotta ne voivat r√§√§t√§l√∂id√§ mainosviestej√§, joita k√§ytt√§j√§t n√§kev√§t vieraillessaan kyseisell√§ sosiaalisen median verkkosivustolla. Yritys pid√§tt√§√§ oikeuden k√§ytt√§√§ n√§it√§ pikseleit√§ eri sosiaalisen median sivustojen k√§yt√§nt√∂jen mukaisesti.‚Äč


Tietosuojan ja rekisteriselosteen muuttaminen

Tmi Jaana Johanna varaa oikeuden päivittää tietosuojakäytäntöään. Rekisteri- ja tietosuojaseloste tarkistetaan säännöllisesti vähintään kerran vuodessa, jonka yhteydessä ne voivat muuttua. Käyttämällä sivustoja hyväksyt automaattisesti uuden rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Mikäli et hyväksy, silloin sivustojen käyttö tulee välittömästi lopettaa.


Erimielisyydet ja sovellettava laki

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Kaikki näistä ehdoista aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti keskustelemalla ja näitä ehtoja tarkasti lukemalla. Jos sopuun ei päästä, erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti välitysmenettelyllä ja viime kädessä Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Tietoa keskuskauppakamarin välitysmenettelystä: https://kauppakamari.fi/palvelut/valitysmenettely/

Asiakasreklamaatioissa toivon, ett√§ otat aina ensin yhteytt√§ minuun ([email protected]). Haluan aina varmistaa tyytyv√§isyytesi tuotteisiini ja palveluihini.


Muut mahdolliset oikeudet

Käyttäjällä on oikeus tehdä valitus, mikäli olet tyytymätön yritykselle lähettämäsi valituksen käsittelyyn. Valitus tehdään valvontaviranomaiselle. https://www.tietosuoja.fi/yhteystiedot


Lisätietoja

Rekisteriin liittyviss√§ kysymyksiss√§ voit olla yhteydess√§ s√§hk√∂postilla: [email protected].

Rekisteriseloste ja tietosuoja on päivitetty 24.4.2024.