Käyttö- ja sopimusehdot

Nämä käyttö- ja sopimusehdot ovat voimassa 22.1.2024 alkaen.

Nämä ehdot koskevat sinua, yritystäsi tai yhdistystäsi (myöhemmin: asiakas), jos ostat yritykseltäni maksullisia tuotteita tai palveluja tai tilaat maksuttoman tuotteen. Yritykseni yhteystiedot löytyvät tämän sivun lopusta.


Toimitusehdot

Ostaessaan palveluja tai tuotteita verkkokaupastani Kajabin kassasivuston kautta tai muutoin, asiakas hyväksyy nämä sopimus-, käyttö-, maksu-, toimitus- ja peruutusehdot. Käyttämällä sivustoja, palveluja ja materiaaleja asiakas hyväksyy myös palvelun käyttöehdot. Henkilötietojen keräämisessä noudatan tietosuojalakia. Lisätietoja löydät rekisteri- ja tietosuojaselosteestani.

Tmi Jaana Johanna 3003650–6 myy tuotteita ja palveluja yksityishenkilöille, yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 10 % tai 24 %. Verkkokauppani Kajabin kassasivuston tietoihin voit tallentaa myös tiedon asiakkaana olevasta yrityksestä, yhdistyksestä tai yhteisöstä. Pidätän oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin.


Tilaaminen ja ostaminen

Verkkokaupasta ostettavat tuotteet tai palvelut valitaan etenemällä verkkoalustalla/myyntisivulla ja siirtymällä Kajabin kassasivulle. Ostotilaus lähetetään maksamalla tuotteet tai palvelut kassasivulla. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä sopimus-, käyttö- ja toimitusehdot, tuotteiden hinnat, toimituskulut ja peruutusehdot.

Tilaus- ja ostohetkellä annetaan sähköpostiosoite, jotta tilauksesta voidaan lähettää tilausvahvistus ja, jotta asiakkaalle voidaan lähettää jatkossa tuotteeseen liittyvää sähköpostia, kuten tiedot mm. päivityksistä. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet, hinta ja arvonlisävero.

Valmennusten ja -palveluiden osalta ostaminen tapahtuu hyväksymällä sähköpostilla lähetetty sopimus tai lukemalla ja hyväksymällä Kajabin rekisteröintisivulla olevat sopimusehdot. Sopimus astuu voimaan asiakkaan hyväksyttyä sopimusehdot ja/tai suorittamalla maksun tai ensimmäisen maksuerän. Maksusopimus ei oikeuta keskeyttämään valmennusta kesken kaiken, vaan asiakas sitoutuu maksamaan koko valmennuksen hyväksyessään sopimuksen.


Tilausehdot

Mikäli olet tilannut ladattavia tuotteita, saat tilausvahvistuksen mukana linkin ladattavan tuotteen lataamiseksi. Suosittelen tallentamaan lataamasi tiedostot tietokoneellesi. Linkkiä ei saa jakaa kolmannelle osapuolelle. Tiedostojen kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty.


Maksaminen ja maksutavat

Yritys tarjoaa palveluille eri maksutapoja (verkkopankki- ja luottokorttimaksut). Käytettävissä olevat maksutavat näkyvät ostoksen tekemisen yhteydessä.

Yritys käyttää maksunvälityspalveluna Stripea (Stripe Payments Europe, Ltd) ja Kajabia (Kajabi LLC). Stripe tai Kajabi tai niiden välittämät maksupalvelut voivat näkyä maksua suoritettaessa ja tiliotteella maksun saajana. Lue Stripen käyttöehdot ja Kajabin käyttöehdot.

Verkkoalustalla eli Kajabin kassalla asioivien maksutiedot tai luottokorttitiedot eivät tallennu yrityksen järjestelmiin, vaan ne jäävät maksujen välityksestä vastaavan yrityksen tietoihin. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimiva yritys näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.

Yritys voi katkaista asiakkaan pääsyn ostamiinsa palveluihin viivästyneiden tai maksamattomien maksujen (myös osamaksuerien) takia, jos maksu ei ole saapunut eräpäivään mennessä. Tämä ei kuitenkaan poista asiakkaan maksuvelvollisuutta.

Viivästyneistä maksuista peritään korkolain mukainen viivästyskorko sekä maksumuistutuksista ja muista perintätoimista aiheutuneet kulut. Yritys siirtää maksamattomat saatavat huomautuksen jälkeen perintätoimiston perittäviksi. Perintätoimisto käyttää maksamattomien laskujen perintään vapaaehtoista ja oikeudellista perintää. Laskuihin lisätään perintätoimiston hinnaston mukaiset perintäkulut.

Yritys ei vastaa sopimuksista, jotka asiakas tekee kolmansien osapuolten kanssa ostaessaan tuotteita. Esimerkiksi, jos asiakas ostaa palvelun osamaksulla, tällöin maksuvelvollisuus voi siirtyä täysin asiakkaan ja osamaksupalvelua tarjoavan yrityksen väliseksi. Asiakkaan on tarkistettava kolmannen osapuolen ehdot maksutapaa valittaessa.


Osamaksu

Jos osamaksuvaihtoehto on asiakkaan saatavilla sen voi valita palvelun tai tuotteen myyntisivulla vaihtoehdosta ”osamaksu/maksa erissä”, joka ohjaa asiakkaan oikealle kassasivulle.

Osamaksu tarkoittaa maksuvaihtoehtoa, jossa asiakas maksaa tietyn rajallisen määrän osamaksuja päästäkseen käyttämään palvelua. Osamaksujen määrä on rajallinen ja asiakas sitoutuu ostoa tehdessä maksamaan kaikki tulevat osamaksuerät.

Ensimmäinen osamaksuerä veloitetaan heti oston yhteydessä. Tämän jälkeen seuraavat erät veloitetaan kuukauden välein. Tulevat erät veloitetaan automaattisesti asiakkaan antamalta maksuvälineeltä.

Jos automaattinen osamaksun veloittaminen asiakkaan antamalta maksukortilta ei onnistu, pääsy ostettuihin palveluihin katkeaa välittömästi. Pääsy palveluihin aukeaa, kun käyttäjätili aktivoidaan uudelleen sen jälkeen, kun asiakas on suorittanut maksamattoman osamaksuerän. Palveluiden katkeaminen ei poista asiakkaan maksuvelvollisuutta tulevista tai maksamatta jääneistä osamaksueristä.

Jotta osamaksueriä ei jäisi maksamatta, asiakkaan tulee huolehtia, että maksukortilla tai muulla maksuvälineellä on riittävästi varoja osamaksuerien maksamiseen.

Jos asiakkaalle on kertynyt useita maksamattomia osamaksueriä, yrityksellä on oikeus veloittaa asiakkaan tililtä välittömästi kaikki maksamattomat osamaksuerät yhdellä kerralla. Jos automaattinen maksun veloitus ei toistuvista yrityksistä ja sähköpostitse lähetettävästä huomautuksesta huolimatta onnistu, yrityksellä on oikeus veloittaa asiakkaalta kaikki maksamattomat sekä kaikki jäljellä olevat maksuerät yhdellä laskulla 14 päivän maksuajalla.

Jos osamaksu joudutaan veloittamaan automaattisen veloituksen sijaan laskulla, yritys lisää laskuun maksumuistutuslisän.


Maksutapana lasku

Valmennukset ja -palvelut 

Joidenkin valmennusten ja -palveluiden osalta maksujen välitys toteutetaan laskulla.

Lasku lähetetään Accountor Finago Oy:n Procountor -laskutusohjelman kautta. Procountor-laskutusohjelmaa käyttää Tmi Jaana Johannan henkilöstön lisäksi yhteistyökumppanina toimiva tilitoimisto.

Jos asiakas tilaa palvelun muutoin kuin verkkokaupan kautta, ja maksutavaksi on sovittu laskutus, viivästyneestä maksusta voidaan periä korkolain mukainen viivästyskorko sekä maksumuistutuksista ja muista perintätoimista aiheutuneet kulut. Maksamattomat laskut voidaan siirtää perintätoimiston hoidettaviksi.

Ostaessaan palveluja tai tuotteita verkkokaupastani tai muutoin, asiakas hyväksyy nämä sopimus-, käyttö-, maksu-, toimitus- ja peruutusehdot. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa palvelujen, tuotteiden ja materiaalien sisältöä, hintaa tai saatavuutta.


Kirjanpidon säilytysajat

Kirjanpitoon tarvittavia aineistoja, kuten laskutustietoja, säilytetään kirjanpitolain 10 § mukaisesti 10 vuotta.


Peruutusehdot

Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa kauppa 14 päivän kuluessa ostoksesta. Kuluttajalla ei kuitenkaan ole oikeutta peruuttaa digitaalisen tuotteen ostoa sen jälkeen, kun yritys on aloittanut digitaalisen tuotteen toimittamisen. Lue lisää: Peruuttamisoikeus, kun ostat verkkokaupasta digitaalista sisältöä.

Hyväksymällä nämä ehdot, hyväksyt, että peruutusehto poistuu samalla hetkellä, kun yritys aloittaa tuotteen toimittamisen tai hyväksyt sopimuksen. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, tuotteiden osto tulee keskeyttää.

Yritys voi halutessaan kumota tämän peruutusehdon antamalla asiakkaalle tietyn erikseen määritellyn rahat takaisin takuun. Mikäli tämä takuu on asiakkaalle mahdollistettu, löytyy siitä erikseen ilmoitus jokaisen tuotteeni tai palveluni tuotetiedoista, myyntisivulta tai mainintana asiakkaalle lähetetyssä viestissä ja/tai sopimuksessa.

Peruutusehdon aika lasketaan alkavaksi verkkokauppaostoksissa ostoksen tekopäivästä, ja muutoin tehdyissä tilauksissa palvelun sopimispäivästä. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, tuotteiden tilaus ja/tai osto tulee keskeyttää.

Sopimus-, käyttö-, maksu-, toimitus- ja peruutusehto asioihin liittyvissä kysymyksissä tai jos haluat peruuttaa ostoksesi, ota yhteyttä minuun sähköpostilla: [email protected]. Kerro sähköpostissa mistä tuotteesta on kysymys sekä tiedot ostotapahtumasta.


Erimielisyydet ja sovellettava laki

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Kaikki näistä ehdoista aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti sähköpostikeskustelulla.

Asiakasreklamaatioissa toivon, että otat aina ensin yhteyttä minuun. Haluan aina varmistaa tyytyväisyytesi tuotteisiini ja palveluihini.

 

Palveluntarjoajan yhteystiedot

Tmi Jaana Johanna
Y-tunnus: 3003650–6
[email protected]