Vaikuttava viestintä HR-työssä premiumvalmennus alkaa pian!

MAKSUTON TYÖKALU HR-AMMATTILAISILLE

 

Esihenkilöiden perehdytysmateriaalit kuntoon -tarkistuslista

 

jonka avulla laitat perehdytysmateriaalit kuntoon ja saat varmuuden siitä, että lähdet kehittämään materiaaleja oikeista lähtökohdista (ilman, että koet jatkuvaa epävarmuutta ja turhautumista, miten edetä asiassa).

 

 

Moni HR-ammattilainen kärsii perehdytyksen epäselvyydestä. Usein ongelman ytimessä ovat perehdytysmateriaalit. Ne eivät löydy yhdestä paikasta vaan ripoteltuna sinne tänne pitkin palvelimia ja Intrasivuja. Osaa ei ole päivitetty kuukausiin tai vuosiin. Kaikki tämä aiheuttaa sekavuutta ja turhautumista niin HR-ihmisille kuin perehdytettäville.

 

Miksi perehdytysmateriaaleista ei pidetä huolta?

 

Kun olen jutellut HR-ammattilaisten kanssa, he sanovat että…

 

"En tiedä mistä edes aloittaa ja minne kaikki tieto on hajautettu.”

 

"Olen jo tovin paininut toteutustavan kanssa, että miten saan materiaalit nopeasti omaksuttavaan ja sujuvasti päivitettävään muotoon."


”Meillä on ollut niin kiire, että perehdytys on jäänyt aina muiden asioiden jalkoihin.”


”Tuntuu mahdottomalta hallita kaikkia perehdytyksen osa-alueita ja materiaaleja yksin.”

 

Kuulostaako tämä tutulta?

 

Ei hätää…

 

Tämän tarkistuslistan avulla:

 

  • Perehdytyspolun sisällöt pysyvät järjestyksessä: saat selkeät viisi vaihetta, joiden avulla voit järjestää perehdytysmateriaalit ja varmistaa niiden ajantasaisuuden sekä käytettävyyden.

 

  • Tehostat materiaalien hallintaa: perehdytysmateriaalit ovat keskitettyjä ja helposti saatavilla, mikä tekee niiden käytöstä ja päivittämisestä helppoa ja tehokasta.

 

  • Esihenkilöt saavat paremmin tukea: esihenkilöt tietävät, mistä löytää ajantasaiset perehdytysmateriaalit ja miten ne otetaan käyttöön, mikä parantaa heidän kykyään tukea työntekijöitä. Näin vähennämme stressiä ja varmistamme, että kaikki perehdytettävät saavat tarvittavat tiedot ja taidot.

Lataa maksuton tarkistuslista

 

Saat tarkistuslistan saman tien ja voit aloittaa perehdytysmateriaalien kehittämisen heti oikeista lähtökohdista.

Tarkistuslistan avulla saat selkeyden kehittämisen tarpeista ja pääset eteenpäin asiassa. Lisäksi varmistat, että perehdytysmateriaalit ovat jatkossa hallinnassa ja tukevat organisaationne tavoitteita.

 

HUOM! Voit poistua sähköpostilistalta milloin tahansa “unsubscribe” tai “poista listalta” painikkeen kautta.

Moikka, olen Jaana Johanna,

perehdytyksen muutosvalmentaja 

 

Olen nähnyt työurallani omakohtaisesti, miten yksin HR-ammattilaiset jäävät esihenkilöiden perehdytyksen kanssa. Se aiheuttaa monille jatkuvaa epävarmuutta ja turhautumista arjessa.

Tämä ei ole hyvä asia ja siksi ryhdyin valmentamaan HR-ihmisiä esihenkilöiden perehdytyspolun ja sisältöjen rakentamisessa. Kun yhteiset käytänteet saadaan jalkautettua toimintaan, tuo se mielenrauhaa, luottamusta ja merkityksellisyyttä päivittäiseen tekemiseen.

Olen auttanut yli 100 HR-ammattilaista ja esihenkilöä perehdytyksen eri vaiheiden kanssa. Jos sinä kaipaat apua tähän, ota yhteyttä!